مجتمع صنعتی Ø±ÙØ³Ù†Ø¬Ø§Ù† با توجه به سابقه دیرینه خود در امر تولید Ùˆ ارائه خدمات Ùˆ در راستای Ú©Ù…Ú© به صادر کنندگان Ùˆ تولید کنندگان پسته Ùˆ سایر خشکبار پس از تØÙ‚یقات گسترده ØªØØª نظر شرکت Desmet بلژیک Ú©Ù‡ از سردمداران تولید Ùˆ ارایه خدمات در زمینه صنایع غذایی دنیا Ù…ÛŒ باشد Ùˆ انجام آزمایشات متعدد با همکاری دانشگاه Gent بلژیک Ú©Ù‡ سابقه ای طولانی در انجام آزمایشات میکروبیولوژی مواد غذایی دارد Ùˆ توجه به امر صادرات خشکبار بویژه پسته در استان کرمان تصمیم به اجرای Ø·Ø±Ø Ø¨Ø³ØªÙ‡ بندی وکیوم خشکبار نموده است. Ø·Ø±Ø Ø§ÛŒØ¬Ø§Ø¯ کارخانه بسته بندی وکیوم پسته مجتمع صنعتی Ø±ÙØ³Ù†Ø¬Ø§Ù† با ظرÙیت Û´ÛµÛ°Û°Û° تن پسته در سال در Ù…ØÙ„ شهرک ولیعصر(عج) مجتمع صنعتی Ø±ÙØ³Ù†Ø¬Ø§Ù† Ø§ØØ¯Ø§Ø« گردیده است. در این سیستم Ù…ØØµÙˆÙ„ در بسته های Û²Ûµ کیلو گرمی با ابعاد197×400×600 میلی متر بسته بندی Ù…ÛŒ گردد.
با توجه به نیاز شهرستان، مجتمع صنعتی Ø±ÙØ³Ù†Ø¬Ø§Ù† اقدام به راه اندازی Ø·Ø±Ø Ù¾Ø§ÛŒÙ„ÙˆØª پروژه در پاییز Û±Û³Û¸Û´ نمود تا تولید کنندگان Ùˆ صادرکنندگان این Ù…ØØµÙˆÙ„ بتوانند بسته بندی مطمئن کالای خود را به منظور صادرات یا انبارداری طولانی مدت به این ÙˆØ§ØØ¯ تولیدی واگذار نمایند. در این راستا از یکی از Ù¾ÛŒØ´Ø±ÙØªÙ‡ ترین تکنولوژیهای اروپایی جهت طراØÛŒ Ùˆ تأمین تجهیزات Ùˆ Ùیلمهای پلاستیکی مخصوص بسته بندی Ú©Ù…Ú© Ú¯Ø±ÙØªÙ‡ شده است.
این Ùیلم های پلاستیکی در چندین لایه مختل٠طراØÛŒ شده Ùˆ ضمن ØÙظ استØÚ©Ø§Ù… Ùˆ Ø´ÙØ§Ùیت، غیر قابل Ù†Ùوذ به اکسیژن Ùˆ رطوبت بوده Ùˆ پس از انجام آزمایشات متعدد ثابت شده است Ú©Ù‡ قادر Ù…ÛŒ باشند Ù…ØØµÙˆÙ„ پسته را برای مدتی طولانی بدون هیچ گونه تغییر در ویژگی های ظاهری Ùˆ Ùیزیکی Ùˆ بویژه آلودگی به سم Ù…ØØ§Ùظت نماید.
با اجرای این Ø·Ø±Ø Ø¯Ø± شهرستان Ø±ÙØ³Ù†Ø¬Ø§Ù† علاوه بر گام برداشتن به سوی توسعه برتر صنعتی Ùˆ ایجاد ارزش Ø§ÙØ²ÙˆØ¯Ù‡ØŒ تولیدکنندگان Ùˆ صادرکنندگان پسته Ùˆ خشکبار Ù…ÛŒ توانند از ØÙاظت کالای خود در طول عملیات ØÙ…Ù„ Ùˆ نقل Ùˆ توزیع Ùˆ نگهداری Ù…ØØµÙˆÙ„ ØØªÛŒ در طولانی مدت مطمئن گردیده Ùˆ Ø§ØØªÙ…ال برگشت خوردن Ù…ØØµÙˆÙ„ آلوده شده در مسیر صادرات از مقصد، به ØØ¯Ø§Ù‚Ù„ برسانند.
مزایای بسته بندی وکیوم پسته و سایر خشکبار:
1- کنترل پارامترهای اصلی ØÙاظت Ù…ØØµÙˆÙ„ شامل:
الÙ-رطوبت Ùˆ آب ÙØ¹Ø§Ù„یت: کاهش انتقال رطوبت درون بسته
ب- دما : ثبات دمایی Ù…ØØµÙˆÙ„ به دلیل عدم انتقال گرما توسط سیستم جابجایی ایزوله دمایی
Ù¾- ÙØ´Ø§Ø± پایین اکسیژن: عدم امکان رشد ØØ´Ø±Ø§Øª Ùˆ سایر موجودات ذره بینی (شامل قارچها،کپکھاو ...)
2- Ø§ÙØ²Ø§ÛŒØ´ طول عمر یا زمان ماندگاری Ù…ØØµÙˆÙ„ با ØÙظ کامل ویژگیهای Ú©Ù…ÛŒ Ùˆ Ú©ÛŒÙÛŒ
3-عدم وجود ÙØ³Ø§Ø¯ ناشی از تند شدن چربیهای Ù…ØØµÙˆÙ„ (RANCIDITY) Ùˆ اکسیداسیون بویژه در دانه های روغنی
4-روشی مکمل جهت ØÙظ Ù…ØØµÙˆÙ„ات ÙØ±Ø§ÛŒÙ†Ø¯ شده
5-پاسخی جهانی جهت Ø±ÙØ¹ مشکلات ناشی از وجود سم اÙلاتوکسین
6-جلوگیری از برگشت Ù…ØØµÙˆÙ„ Ùˆ دوباره کاریهای ناشی از دست Ø±ÙØªÙ† شرایط صادراتی Ù…ØØµÙˆÙ„ از جمله Ø§ÙØ²Ø§ÛŒØ´ سم اÙلاتوکسین در طول مسیر ØÙ…Ù„ Ùˆ نقل بویژه صادرات
7-انعطا٠پذیری سیستم جهت بسته بندی Ù…ØØµÙˆÙ„ات مختل٠صادراتی از جمله خشکبار شامل: پسته، انجیر، بادام، برنج Ùˆ...
8-ظاهر مناسب بسته Ùˆ Ø´ÙØ§Ùیت بسته با قابلیت مشاهده توسط خریدار
9-عدم نیاز به Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ از سیستم کنترل شده انبار Ùˆ همچنین عدم Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ از مواد ضدعÙونی کننده برای نگهداری طولانی مدت Ù…ØØµÙˆÙ„
10-Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ از سیستم پالت جهت تسهیل در عملیات ØÙ…Ù„ Ùˆ نقل Ùˆ کاهش هزینه های آن
11- Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ از تکنولوژی برتر اروپایی در تولید پلاستیکهای چند لایه مخصوص بسته بندی Ùˆ در اجرای ÙØ±Ø¢ÛŒÙ†Ø¯ وکیوم به پشتوانه انجام آزمایشات متعدد
سیستم بسته بندی ØªØØª خلاء : (Vacuum Packaging System)
تعریÙ: ÙØ±Ø¢ÛŒÙ†Ø¯ÛŒ جهت ØØ°Ù هوای Ø§Ø·Ø±Ø§Ù Ù…ØØµÙˆÙ„ات غذایی Ùˆ به دنبال آن دوخت غیر قابل Ù†Ùوذ بسته بندی به گونه ای Ú©Ù‡ Ù…ØØµÙˆÙ„ در یک پوشش پایدار قرار گیرد.
Ø¨Ø§ØØ°Ù هوای Ø§Ø·Ø±Ø§Ù Ù…ØØµÙˆÙ„ از رشد باکتری ها، Ú©Ù¾Ú© ها Ùˆ مخمرها Ùˆ سایر میکرو ارگانیسم هایی Ú©Ù‡ برای رشد به اکسیژن نیاز دارند، جلوگیری Ù…ÛŒ شود. با خروج هوا Ùˆ دوخت غیر قابل Ù†Ùوذ بسته بندی، میزان اکسیژن شروع به Ø§ÙØª کرده، در ØØ§Ù„ÛŒ Ú©Ù‡ میزان CO2 روبه Ø§ÙØ²Ø§ÛŒØ´ Ù…ÛŒ رود. اکسیژن Ú©Ù… Ùˆ CO2 بالا به طور مشخصی، رشد میکرو ارگانیسم های مولد ÙØ³Ø§Ø¯ را کاهش داده Ùˆ زمان ماندگاری را بالا Ù…ÛŒ برد. همچنین Ù…ÛŒ توان از روش بسته بندی ØªØØª Ø§ØªÙ…Ø³ÙØ± Ø§ØµÙ„Ø§Ø Ø´Ø¯Ù‡( MAP) Ø¬Ù‡ØªØ§ØµÙ„Ø§Ø Ú¯Ø§Ø²Ù‡Ø§ÛŒ درون بسته Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ نمود. در صورت بسته بندی ØªØØª خلا، بدلیل عدم Ù†Ùوذ ØØ±Ø§Ø±Øª Ùˆ رطوبت به داخل بسته ØØªÛŒ در صورت وجود این گونه قارچ ها سرایط مناسب برای رشد آنها بوجود نمی آید.
علاوه بر این Ú©Ù‡ ØØ°Ù هوای Ø§Ø·Ø±Ø§Ù Ù…ØØµÙˆÙ„ از رشد باکتری، Ú©Ù¾Ú© ها، مخمرها Ùˆ سایر میکرو ارگانیزم های هوازی جلوگیری مینماید، سایر مزایای سیستم بسته بندی وکیوم عبارتند از :
1- Ø§ÙØ²Ø§ÛŒØ´ طول عمر ماده غذایی همراه با کمترین تغییرات در ویژگی های Ú©ÛŒÙÛŒ مثل طعم Ùˆ رنگ
2- عدم تاثیرات آب Ùˆ هوایی ØŒ تغییرات درجه ØØ±Ø§Ø±Øª ØŒ نور ØŒ رطوبت Ùˆ ... بر ماده غذایی
3- عدم آلودگی به ØØ´Ø±Ø§Øª ØŒ میکرو ارگانیزم ها Ùˆ سایر مواد آلود کننده
4- عدم اعمال تقلب Ùˆ دستکاری Ù…ØØµÙˆÙ„
5-جلوگیری از تند شدن روغن Ù…ØØµÙˆÙ„ بخصوص دانه های روغنی
6-جلوگیری از ÙØ³Ø§Ø¯ Ù…ØØµÙˆÙ„ Ùˆ دوباره کاریها Ùˆ برگشت Ù…ØØµÙˆÙ„
7- عدم تغییرات Ú©Ù…ÛŒ Ù…ØØµÙˆÙ„ ناشی از کاهش وزن به دلیل از دست دادن رطوبت...
8- جابجایی ØŒ ØÙ…Ù„ ونقل Ùˆ توزیع آسان تر Ú©Ù‡ نیاز به کنترل کمتری دارد.
9- صرÙÙ‡ جویی در هزینه های ØÙ…Ù„ ونقل Ùˆ بسته بندی Ù…ØØµÙˆÙ„ بخصوص در صورت Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ از Ùیلم های پلاستیکی
10- به دلیل غیر قابل Ù†Ùوذ بودن بسته بندی امکان Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ از ترکیب گازی خاصی جهت نگهداری بهتر Ù…ØØµÙˆÙ„ وجود دارد.
11- امکان Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ از مواد اولیه بسته بندی مختل٠از جمله قوطی های Ùلزی Ùˆ Ùیلمهای پلاستیکی چند لایه .
با توجه به مزایای Ùوق، مجتمع صنعتی Ø±ÙØ³Ù†Ø¬Ø§Ù† تصمیم به سرمایه گذاری در این مورد نموده Ùˆ با بهره گیری از Ù¾ÛŒØ´Ø±ÙØªÙ‡ ترین تکنولوژی اروپایی Ú©Ù‡ بزرگترین آزمایشگاه های مواد غذایی اروپا را در اختیار داشته Ùˆ از پیشگامان تکنولوژی تولید دستگاه های مواد غذایی است، اقدام به ایجاد کارخانه بسته بندی وکیوم پسته نموده است .
با اجرای این سیستم علاوه بر Ø§ÙØ²Ø§ÛŒØ´ اشتغال زایی در شهرستان Ùˆ Ú©Ù…Ú© به تولید کنندگان Ùˆ صادر کنندگان پسته در راستای اطمینان آنها از ØÙاظت کالای خود در طول ØÙ…Ù„ Ùˆ نقل ØŒ توزیع Ùˆ نگهداری ØŒ مشکل برگشت خوردن پسته های ایرانی از کشور مقصد Ø±ÙØ¹ خواهد شد.
پسته ها در بسته بندی های 25کیلوگرمی از جنس پلاستیک های غیر قابل Ù†Ùوذ به ØØ±Ø§Ø±Øª Ùˆ رطوبت بسته بندی شده Ùˆ بسته ها در کنار هم بر روی پالت قرار Ú¯Ø±ÙØªÙ‡ Ùˆ پوشش ثانویه ای بر روی آنها کشیده Ù…ÛŒ شود.
ظرÙیت تولید :
ظرÙیت کارخانه ۴۵۰۰۰تن پسته بسته بندی شده در سال Ù…ÛŒ باشد. از جمله مزیت های بسته بندی در اینجا جنس Ùˆ نوع بسته بندی است زیرا Ùیلم های پلاستیکی در مقایسه با قوطی های Ùلزی Ùˆ سایر بسته بندی ها چون شیشه هم از نظر وزن Ùˆ هم قیمت، ØÙ…Ù„ Ùˆ نقل Ùˆ نگهداری از مزیت های بیشتری برخوردارند.
علاوه بر این در این روش بسته بندی به دلیل غیر قابل Ù†Ùوذ بودن بسته بندی به گازهای اطرا٠میتوان از ترکیب گازی خاصی در درون بسته به منظور ØÙظ بهتر خواص Ú©Ù…ÛŒ Ùˆ Ú©ÛŒÙÛŒ Ùˆ خاصیت بازدارندگی آن (بعنوان مثال N2 , CO2 ) Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ نمود. به این نوع بسته ها ØŒ بسته های با Ø§ØªÙ…Ø³ÙØ± Ø§ØµÙ„Ø§Ø Ø´Ø¯Ù‡ یا(Modified Atmosphere Packaging)MAP گویند.
نکته مورد توجه این است Ú©Ù‡ روی هر لات پسته ورودی به کارخانه قبل از ارسال به بخش بسته بندی بایستی ØØªÙ…اً آزمایشات مربوطه صورت گیرد تا از انجام کارهای اضاÙÛŒ بر روی لات هایی Ú©Ù‡ اجازه صدور ندارند، جلوگیری بعمل آید.
Ø´Ø±Ø ÙØ±Ø¢ÛŒÙ†Ø¯:
یک لات پسته در هنگام ورود به کارخانه بایستی کاملا شناخته شده بوده و بعد از ورود به کارخانه دقیقا شناسایی و ثبت شود.
کامیون ها بعد از ورود به کارخانه باسکول شده Ùˆ به جایگاه تØÙˆÛŒÙ„ در ساختمان انبار ورودی هدایت - Ù…ÛŒ شوند. هر راننده کامیون موظ٠به ارائه قبض مشخصات کامل Ù…ØÙ…وله بوده Ùˆ این اطلاعات در سیستم جهت مراجعات بعدی ثبت Ù…ÛŒ شود. در انبار ورودی در Ù…ØÙ„ سکوهای تخلیه بار، تخلیه شده Ùˆ هر لات در Ù…ØÙ„ خاصی از انبار Ùˆ با کد خاصی ذخیره Ù…ÛŒ شود. معمولاً یک لات ورودی نباید بیش از Û³-Û² روز در انبار باقی بماند. پسته های تØÙˆÛŒÙ„ÛŒ از تولید کنندگان معمولا در گوتی های kg ÛµÛ° - Û¶Û° Ù…ÛŒ باشد Ùˆ میزان هر لات پسته بین Û±Û°Û°-Û±Û° تن است .
هر گونی یا کیسه ورودی به انبار بایستی وزن شده Ùˆ مشخصات آن معلوم شود. در Ù…ØÙ„ انبار ورودی هر لات از گونی ها بصورت جداگانه از لات های دیگر بر روی هم چیده Ù…ÛŒ شوند Ùˆ از اختلاط لات های مختل٠جلوگیری Ù…ÛŒ گردد.
در زمان نیاز، گونی های هر لات جداگانه Ùˆ مجزا از انبار به Ù…ØÙ„ مربوطه Ø±ÙØªÙ‡ Ùˆ بعد از تخلیه کیسه ها دانه ها به ماشین وکیوم Ùˆ یا سیلوهای ذخیره هدایت Ù…ÛŒ شوند. ØØªÛŒ در زمان ذخیره در سیلوها نیز لات ها مجزا از هم Ù…ÛŒ باشند. سیلوها در ØÙ‚یقت بخش تغذیه دانه ها به دستگاه بسته بندی Ù…ÛŒ باشند. پسته ها توسط نوار نقاله از سیلوها Ùˆ یا مستقیما از انبار ورودی به دستگاه بسته بندی Ø±ÙØªÙ‡ Ùˆ در آنجا در بسته های kg Û²Ûµ انعطا٠پذیر Ùˆ ØªØØª خلاء بسته بندی Ù…ÛŒ شوند.
بعد از خروج از دستگاه بسته بندی، بسته ها روی سیستم نقاله، وزن شده Ùˆ بر روی آنها چسب زده Ù…ÛŒ شود. در صورت ناقص بودن دوخت بسته Ùˆ یا Ú©Ù… بودن وزن Ùˆ یا هر نقص دیگری، بسته های تائید نشده از خط خارج گردیده Ùˆ مجدداً برای بسته بندی ارسال شده Ùˆ یا توسط ماشین دستی بسته بندی Ù…ÛŒ گردند. بسته های تائید شده توسط نوار نقاله به سوی ماشین بارگیری پالت ها ارسال Ù…ÛŒ گردند.بسته ها بر روی پالت ها قرار Ú¯Ø±ÙØªÙ‡ Ùˆ بعد از بر چسب خوردن، روی پالت ها پوشش ثانویه ای قرار Ú¯Ø±ÙØªÙ‡ Ù…ÛŒ شود. پالت ها در انبار خروجی بر طبق کد Ùˆ شماره خاصی، درون Ù‚ÙØ³Ù‡ های Ùلزی جای Ù…ÛŒ گیرند Ùˆ Ù…ØÙ„ دقیق آنها در زمان چیدمان ثبت Ù…ÛŒ شود. زمانی Ú©Ù‡ دستور ارسال لات خاصی Ø¯Ø±ÛŒØ§ÙØª شود، اپراتورها از Ù…ØÙ„ لات ها Ùˆ پالت ها اطلاعات دقیقی در دسترس دارند.
بسته بندی ØªØØª خلاء :
بسته بندی ØªØØª خلاء یا وکیوم ØŒ ÙØ±Ø¢ÛŒÙ†Ø¯ÛŒ است Ú©Ù‡ Ø¨Ø§ØØ°Ù هوای Ø§Ø·Ø±Ø§Ù Ù…ØØµÙˆÙ„ات غذایی Ùˆ دوخت غیز قابل Ù†Ùوذ، Ù…ØØµÙˆÙ„ در یک پوشش ثابت قرار Ù…ÛŒ گیرد. با این عمل از رشد باکتری ها، مخمرها Ùˆ میکروارگانیسم ها جلوگیری شده Ùˆ مقدار اکسیژن Ø§ÙØª کرده Ùˆ CO2 Ø§ÙØ²Ø§ÛŒØ´ Ù…ÛŒ یابد. در نتیجه این عمل، سلامت Ù…ØØµÙˆÙ„ به مدت طولانی ØÙظ Ù…ÛŒ شود. گازهای درون بسته را Ù…ÛŒ توان در صورت نیاز با روش بسته بندی ØªØØª Ø§ØªÙ…Ø³ÙØ± MapØŒ Ø§ØµÙ„Ø§Ø Ù†Ù…ÙˆØ¯.
با این ÙØ±Ø¢ÛŒÙ†Ø¯ شرایط مناسب برای رشد قارچ های پسته هم از بین خواهد Ø±ÙØª. علاوه بر آن این عمل باعث Ø§ÙØ²Ø§ÛŒØ´ طول عمر Ù…ØØµÙˆÙ„ شده Ùˆ تغییرات آب Ùˆ هوا، درجه ØØ±Ø§Ø±ØªØŒ نور Ùˆ رطوبت روی Ù…ØØµÙˆÙ„ تاثیر نمی گذارد. بعد از بسته بندی در شرایط خلاء ØŒ Ù…ØØµÙˆÙ„ات سه تا پنج برابر تازه تر مانده Ùˆ به علت نبودن اکسیژن، از اکسیده شدن اسیدهای چرب جلوگیری Ù…ÛŒ شود. سرعت دستگاه های وکیوم بسیار بالا است Ùˆ با ØÙظ Ú©ÛŒÙیت مواد غذایی آنها را به سرعت Ùˆ سادگی بسته بندی Ù…ÛŒ کنند .
آشنایی با سیستم BRUSTAINER
این سیستم عوامل اصلی Ù†Ú¯Ù‡ داری یعنی میزان رطوبت ØŒ دما Ùˆ ÙØ´Ø§Ø± جزئی اکسیژن را کنترل Ù…ÛŒ کند در واقع رطوبت نسبی داخل بسته با توجه به میزان رطوبت دانه ها تعیین شده Ùˆ با به کار گیری لایه Ù…ØØ§Ùظ ØŒ انتقال ثانویه رطوبت درون بسته کاهش Ù…ÛŒ یابد به علاوه در این ÙØ´Ø§Ø± (ØØ¯ÙˆØ¯ Û±Ùª برای اکسیژن) ØØ´Ø±Ø§Øª Ùˆ موجودات هوازی از بین Ø±ÙØªÙ‡ Ùˆ رشد قارچ ها متوق٠می گردد با بکارگیری وکیوم، ثبات دمایی بسته Ø§ÙØ²Ø§ÛŒØ´ ÛŒØ§ÙØªÙ‡ Ùˆ به علت وجود خلاء در بسته ØŒ هیچگونه انتقال دما در آن انجام نمی گیرد. مواد اولیه بسته بندی ØªØØª خلاء باید دارای سه ویژگی باشد:
1- غیر قابل Ù†Ùوذ در برابر گازها Ùˆ بخار آب
2- دارای خاصیت دوخت پذیری ØØ±Ø§Ø±ØªÛŒ
3-دارای خاصیت مقاومت مکانیکی و ضربه پذیری بالا
مراØÙ„ بسته بندی :
سیستم بسته بندی وکیوم برای بسته های Û² تا Û²Ûµ کیلوگرمی در ماشین های بسته بندی FFS Ú©Ù‡ برای Ø´Ú©Ù„ دهی Ùˆ پر کردن دوخت Ùˆ Ù…ØÙظه وکیوم طراØÛŒ شده اند، انجام Ù…ÛŒ شود. نخست Ù…ØØµÙˆÙ„ درون بسته وزن شده Ùˆ سپس بسته به Ù…ØÙظه وکیوم منتقل Ù…ÛŒ شود. سپس هوا را خارج کرده Ùˆ نهایتاً به ÙØ´Ø§Ø± وکیوم Ù…ÛŒ رساند.
برای مثال برای بسته بندی پسته این سیستم با ظرÙیت روزانه Û´Û° تن در یک Ø´ÛŒÙØª ØŒ در هر دقیقه دو بسته Û²Ûµ کیلوگرمی با ابعاد 197×400×600 میلی متر آماده Ù…ÛŒ سازد.این سیستم برای تولید بسته های بزرگ با ظرÙیت Û³/Û± مترمکعب (استاندارد ) هم کارآیی دارد. بسته های آماده شده سپس به ربات پالت گذار منتقل Ù…ÛŒ شود.
این سیستم Ú©Ù‡ برای ØÙ…Ù„ Ùˆ نقل Ùˆ چیدمان بسته ها در نظر Ú¯Ø±ÙØªÙ‡ شده Ùˆ دارای پالت های چوبی به ابعاد Û±Û°Û°× Û±Û²Û° سانتی متر است Ú©Ù‡ هر کدام در Û±Û° لایه چیده میشوند. هر لایه پالت شامل Ûµ بسته Ùˆ هر بسته ÛŒ Û²Ûµ کیلوگرمی (Û±Û²ÛµÛ° کیلوگرم) ظرÙیت دارد Ú©Ù‡ به وسیله دستگاه استرچ رپ چرخشی پوشانده شده Ùˆ با یک تاب شیت در مقابل تشعشع خورشید Ù…ØØ§Ùظت شده Ùˆ توسط کانتینرهای ØÙ…Ù„ Ù…ÛŒ گردند.
نام ثبت کننده: تعداد بازدید: 5832